joi, 24 martie 2011

Cercei Turquoise

      Dupa cum spuneam ieri, astazi o sa va arat a doua pereche de cercelusi facuta de mine :)
      Mi-au placut mult cadrele si margelele turcoaz primite cadou la comanda si m-am tot gandit cum sa le folosesc. Sunt destul de ciudatele, cred ca sunt mai bune pentru insirat pe ata/elastic sau altceva decat pentru zale, pentru ca, desi zalele sunt mari, tot nu mi-a placut ca margele nu se pot roti pe ele, insa am reusit sa inchid bine zaua in interiorul margelei, fara sa se vada.
Dupa ce le-am facut poze m-am hotarat sa le pun o pietricica micuta de tot in mijloc, pentru ca mi s-a parut ca asa arata mai bine, atrag atentia. 
      Astazi am mesterit o bratara cu margele mari roz, destul de frumusica, pe care va voi prezenta-o zilele urmatoare. Am mai incercat (dar nu mi-a iesit) sa fac niste cercelusi cu tortite din acelea sub forma de cerc, pe care am agatat diferite margele, insa nu-mi plac deloc. Trebuie sa ma gandesc cum sa folosesc tortitele respective.
       Am facut si un cercelus sub forma de candelabru (eu asa cred ca e, dar e posibil sa gresesc :)) ), probabil maine ii voi face si perechea, inca ma gandesc ce ar trebui sa-i mai adaug.
Poze cu cerceii Turquoise:

      Va las si 2 poze cu cercelusul candelabru, poate-mi dati idei, mie mi se pare ca-i lipseste ceva. Inca nu e gata, mai trebuie sa adaug margelute pentru ca nu se poate termina cu bucle, dar cred ca in partea de sus ar mai fi nevoie de ceva. Oare sa mai scurtez lantisorul? Au peste 11cm si inca nici n-am adaugat randul final de margele! :))



Sper sa treceti pe la mine, deja ma simt singura aici :))

Va pup!

6 comentarii:

  1. Sunt minunati! Bravo, esti talentata!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh, stiu ca am mult de munca, dar pentru inceput merg:P E greu cu buclele alea, m-am tot uitat la cerceii tai candelabru. Pana reusesc sa fac si eu asa mai este:))
    Ms frumos, esti o scumpa! Nici nu stii cat ma bucura ce ai spus tu!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumosi!
    La a doua pereche, acolo unde e varful, poti atarna o margea mai mare. ;)
    Arata bine si asa, numai sa adaugi randul final de margelutze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos!
    Da, m-am gandit si eu sa atarn niste margelute acolo. Ma gandeam sa iau ultimul rand de margele cu bucla si sa adaug randul final fara bucle, pentru ca sunt destul de lungi si asa. Poate le mai scurtez lanturile putin.
    Multumesc frumos pentru sfaturi!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa vad ce o sa iasa, inca nu m-am apucat sa-i fac perechea, nici sa-l modific.
    Iti multumesc pentru sfaturi!:*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...