sâmbătă, 16 iulie 2011

Il vreau! Chiar il vreau!

Buna fetelor!
Ma obsedeaza autobronzatul Piz Buin, de cand am vazut postarea lui Koko. Si chiar consider ca e singura mea sansa sa fiu bronzata, pentru ca eu sunt alba, dar alba-alba pe picioare [mai ales].
Nu e prea ieftin [l-am gasit pe net cu 60, respectiv 68 de lei], insa mi s-a pus pata rau pe el si stiu ca daca nu-l iau o sa regret si-o sa-mi ramana gandul la el.. Are 200ml, mi se pare mult, cred ca daca ar avea varianta de 100ml n-as sta pe ganduri, mi-ar ajunge sa ma bronzez. :)) Si sunt atatea alte lucruri de care am nevoie.. Dar ma gandesc ca poate cu autobronzant, o sa pot purta si eu fuste, pantaloni scurti si colanti, fara sa ma gandesc la vergeturi, vene si ..branza :))
Ma poate convinge cineva sa nu-l iau?:( 
[Poza am gasit-o pe "goagal"]

13 comentarii:

  1. Nu cred ca te pot convinge sa nu-l iei insa la mine nu a functionat niciun feol de autobronzat si daca nu de prim a data de a 2 oara sigur eram toata patata! Dar nici soarele nu-l recomand anul acesta si sunt si mai contra pentru solar ...prefer sa fiu branza si fara pete si branza si sanatoasa :D
    ti pup ti pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Iioana - As vrea sa ma pot auto-convinge, dar cand ma uit cat de alba sunt pe picioare.. Niciodata n-am purtat pantaloni scurti decat in casa, si fustele le port cu colanti.. Ma gandesc ca poate asta e bun, il lauda mai multe fete. La solar m-as duce macar de cateva ori, dar n-am aproape de mine. :))
    ti pup si eu!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Alex stiu ca atunci cand iti intra ceva in cap nu te poate convinge nimeni sa renunti asa ca nu am sa incerc sa nu te conving.Iti spun doar sa te gandesti bine.Cauta pe net ,poate gasesti autobronzante mai ieftine nu e musai sa il iei pe asta.Gandeste-te bine daca chiar ai nevoie de el.Pop!

    RăspundețiȘtergere
  4. Laura - ma cunosti bine deja. :)) Am cautat pareri si chiar e laudat, normal ca trebuie respectati niste pasi in aplicarea lui. Fetele il recomanda.. nevoie chiar am, m-am saturat sa fiu branza 365 zile/an. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te invit pe blogul meu: http://crazy-coco23.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca urmezi pasii cum trebuie, functioneaza foarte bine. Singura modalitate de a iesi cu pete e sa nu te exfoliezi inainte:))

    Faza e ca eu sunt genul de persoana care se bronzeaza super repede, asa e pigmentul meu..iar dupa 2 aplicari, eram pretty tanned. Acum nu stiu daca conteaza asta in cum functioneaza si daca la tine o sa mearga mai incet.

    Chiar nu stiu ce sa-ti zic...pe de o parte, e aiurea sa nu poti sa porti pantaloni scurti sau fuste pe caldurile astea, pe de alta parte..nici asta n-o sa te tina super mult, deci depinde si de buget.

    Your choice :P pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Special K - Esti o norocoasa ca te bronzezi repede, desi ai pielea deschisa la culoare. De mine nu se leaga bronzul deloc.
    Merci frumos, tot nu stiu ce sa fac. L-as lua, dar parca nu-mi vine sa dau atatia bani pe el, macar de-ar avea o promotie, ceva. :)) Mi-e frica ca o sa dau banii si n-o sa ma ajute, dupa aia dau cu capul de pereti degeaba.
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu il am! Crede-ma ca si eu sunt la fel de alba ca tine! Il folosesc in special pe picioare :) (azi m-am dat pe tot corpul) dupa 3 aplicari pielea incepe sa capete o nuanta foarte frumoasa, fara pete! Este suberb! Incearca-l, nu o sa-ti para rau!

    RăspundețiȘtergere
  9. D.girl - Merci frumos pentru parere! Mie n-o sa-mi para rau, dar portofelului meu da, o sa se simta. Totusi, ma tenteaza mult prea tare, desi eram pregatita sa renunt la el, cand ma anunta mama sa-mi duc costumul de baie ca se anunta ceva.. E clar, am nevoie disperata de el!:))

    RăspundețiȘtergere
  10. iti recomand sa-l iei de pe fragrancedirect.co.uk, sunt preturi mai mult decat rezonabile.
    http://www.fragrancedirect.co.uk/piz-buin/piz-buin-gradual-self-tan-daily-body-lotion-aloe-vera-200ml/invt/0035786/
    In plus mai platesti 2,5 lire pt primul produs comandat, apoi cate 2 lire pt fiecare produs adaugat

    RăspundețiȘtergere
  11. Varzaruanca - Mersi de link, l-as lua de acolo, insa dureaza cam mult pana-l primesc si n-am nici paypal deocamdata.:(

    RăspundețiȘtergere
  12. nu ti-l cumpara!!!!! am o prietena care si l-a cumparat si am ras de ea vreo luna de zile pentru ca arata oribil :D
    dupa ce l-a folosit de vreo 5 ori chiar arata ok dar dupa ce a inceput sa se duca..avea fff multe pete si parea ca e murdara..
    iar asta se intampla la toate auto bronzantele..eu zic sa iti cumperi un ulei care accelereaza bronzul si sa stai un pic cu burta la soare.
    ia si strange bani pt aparatul photo..lasa prostiile :-w

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna, eu l-am luat de pe ebay, varianta cu bronzare treptata, si nu a costat decat 35 lei cu transport cu tot. Ai nevoie de paypal, insa. Mi-a iesit un bronz frumos, fara pete.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...