sâmbătă, 9 aprilie 2011

Cercei... Ramona said "Lullaby"!

       Ce mai faceti voi? ;;) Eu azi am fost harnica, am facut 4 perechi de cercei, sa am ce sa postez pe blog saptamana asta!:))
       Cerceii pe care vi-i prezint acum nu sunt chiar terminati - mai trebuie sa le lipesc o pietricica pe cadru (in mijlocul floricelei), se vede locul gol. Nu va mai spun ca mie-mi plac, va spun doar ca m-am chinuit ceva cu lanturile alea. Mi-au dat batai de cap!:))
       Hope you like them si va rog ceva (iar) : ajutati-ma cu preturile!:)) Cred ca-s pe alta lume, nu stiu cat sa cer pe ei si nimeni nu sugereaza nimic! Pe buni n-o mai intreb ca ea tinde sa umfle preturile la toate!:))
       Lantul de pe margine e argintiu, celelalte sunt negre. Am folosit cristale roz(cam mici pentru gustul meu, data viitoare stiu ce sa comand), margelute filigranate, margelute stardust si un charm floricica argintiu antichizat. 
       Lungime: 10.5cm (cu tot cu tortita)
        Oare sa le atarn ceva si in mijlocul cadrului? O margeluta filigranata ma gandesc, ca e cea mai mare dintre cele folosite!:)) Si totusi..ajutati-ma cu pretul, va rog dulce ca o savarina! :*
  

10 comentarii:

  1. Chiar sunt foarte, foarte frumosi! Pfoaaaa daca as stii sa-mi fac cred ca nu m-ar mai scoate nimeni din casa nici platita. Tu cand ii pui la vanzare sa scrii si cati cm au, eu intotdeauna ma uit la dimensiune cand imi iau de pe vreun site.

    RăspundețiȘtergere
  2. si da-le un nume, ceva cu "lullaby" ca-s eterici, de poveste....:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramona - Pai eu sunt mai mult decat dispusa sa-i vand, doar ca nu stiu ce pret sa le pun!:))
    Au cam 10,5cm cu tot cu tortita. Buni mea imi zice mereu "Fa-i si scurti, pentru alea ce n-au gatul lung ca tine!" :))
    Le pun ce nume doresti tu, daca iti face placere sa-mi sugerezi unul!:D
    Te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. inspira-te si tu la preturi de pe FluBijoux :))) Serios, ca-s cam acelasi stil bijuteriile. Cred ca ar trebui sa faci un facebook cu ei, deschiderea ar fi mai mare decat pe un blog fiindca facebook are mai toata lumea. Asa ai da add la greu, s-ar intinde aria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramona - Nu imi permit {inca :))} sa ma compar cu FluBijoux. Am mult de munca pana reusesc sa fac ce face ea; chiar o respect pentru ceea ce face! M-am gandit sa-mi fac o pagina de facebook separata, dar cum naiba fac sa o distribui?! Ar trebui, la inceput, sa tot adaug eu pe altii si poate mi-as auzi injuraturi. :))
    Deocamdata le-am postat la mine in albume.
    Cercelusii astia cat ar merita? eu tot stau si ma gandesc si nu reusesc sa ajung la un pret!:)) Sunt varza la asta, macar e bine ca stiu sa fac cerceii, de pret o sa pun pe altcineva sa se ocupe!:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropo, imi storc creierasul si nu reusesc sa le fac nume cu "Lullaby"!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai asa face toata lumea cu conturile de face destinate vanzarii, cui nu-i convine nu-ti da accept si gata. E mai usor acolo, iti comnteaza cineva - vede toata lumea din lista respectivului, intra, le priveste....aici e mai greu, bloggul nu ofera atatea posibilitati.
    Nu ma intreba pe mine de pret ca eu acum sunt fana thb si stii cum sunt acolo, atat ca ti se lungesc urecchile astetand :) Eu sustin facebook, ne dai noua bloggeritelor add intai. Si chiar si la intamplare, cu cat mai multe fete cu atat mai bine. Si pui sub poze : propuneti pret daca n-ai idee.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gata, maine de asta ma ocup!:))
    Te-am intrebat de pret comparativ cu Flu. :)):P
    Deja visez comenzi si cliente! :))
    Cred ca e semn bun ca inceput sa ma manance palma stanga! Si nu glumesc!:P

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...