miercuri, 13 aprilie 2011

Tag - My current skin care rutine

Salutare!
Am primit acest tag de la Anda Zelenca. Iti multumesc foarte, foarte frumos ca te-ai gandit la mine!:*
Trebuie sa recunosc ca in ultima vreme n-am mai fost atat de atenta cu tenul meu si asta se vede, din pacate. Dupa ce am reusit sa scap de "monstruleti"(acnee), parca n-am mai dat atat de mare importanta ingrijirii tenului. Si foarte rau am facut, am iar vreo 4-5 monstruleti suparatori!:)) Promit ca de acum inainte voi fi cuminte, doar sa scap de ei!:)
Dimineata:
- ma spal pe fata cu spuma demachianta Optimals (Oriflame) - imi place foarte mult, astept sa strang o comanda sa mi-o cumpar din nou. Lasa tenul atat de catifelat!:X Va ajunge cateva luni! (se vede ca mai am foarte putina, eu o tin cu capul in jos si n-am asteptat sa se aseze toata inainte de poza)
 - aplic gelul contur pentru ochi (Gerovital plant)
- apoi aplic crema de fata - crema sebo-reglatoare purificatoare (Gerovital Plant).

 Seara:
- imi demachiez ochii cu demachiantul bifazic pentru ochi si buze (Farmec) - e foarte bun, mai am putin, dar o sa-l recumpar!
- apoi imi demachiez tenul cu lapte demachiant (Balea) - de abia astept sa-l termin! Din cauza lui am devenit eu lenesa, mi se inroseste si ma ustura toata fata cand il folosesc (uneori senzatia e de usturime, alteori doar putina "caldura")! Cred ca nu l-as mai folosi nici sa mi-l dea gratis! Pentru mine e oribil.

- dupa ce termin cu demachierea, ma spal pe fata cu gel de curatare Clean Deeper (Nivea Visage Young) - dupa cum bine se vede, cred ca mai am produs cat pentru 2 utilizari, doar in orificul ce duce catre capac mai este!:)) Mi-a placut, nu as zice ca produce o curatare in profunzime, mi se pare destul de delicat. E nevoie de o cantitate foarte mica, asa ca mi-a ajuns cam 4-5luni!


- eu nu aplic seara crema, decat foarte rar. Tenul meu nu-mi cere asta, insa aplic uneori diferite tratamente pentru a-mi bucura "monstruletii"!:)) Folosesc uneori lotiune tonica Optimals (Oriflame), imi place ca-mi lasa tenul fin si curat. O aplic si in cursul zilei, daca stau acasa si nu port machiaj!:)

Ingrijire speciala:
- cam de doua ori pe saptamana folosesc crema gommage (Cosmetic Plant) - imi place mult!
 - cand imi amintesc, folosesc o data pe saptamana gelul exfoliant Clearskin (Avon) - de obicei il folosesc cand am monstruleti.
 - o data pe saptamana aplic si cate o masca (cand nu-s lenesa): de argila sau masca cu aspirine. De asemenea, imi place sa-mi exfoliez tenul cu faina de malai/zahar (tot o data pe saptamana), insa in ultima vreme am uitat. Si tot o data sau uneori de doua ori pe saptamana imi fac ceaiuri de salvie, pentru ten.


       Cam asta folosesc eu cand nu-s lenesa, tenul meu e mixt: in unele zone putin gras (cred eu), asa ca nu se supara cand il exfoliez, chiar ii place!:) Totusi..nu exagerez,desi exfolierea cu faina de malai am folosit-o si o data la doua zile, tenul meu imi permite asta. Dupa cum se vede, trebuie sa merg la shopping de produse pentru ingrijirea tenului!:))Presimt ca vineri va fi asta.


Acum am o rugaminte la voi. :) Daca va plac creatiile mele sau daca va place de mine, va rog sa ma sustineti in concursul organizat de SuperficialBeauty pe facebook. Trebuie doar sa dati like pozei postate de mine!:) Aici aveti linkul, va multumesc din suflet! Poate iau acasa mouse-ul acela superb! :X

P.S.: Daca doriti sa ne aratati cum va ingrijiti voi tenul, sunteti binevenite sa preluati tagul!:D

Va pup!:* 

4 comentarii:

  1. interesant.. poopici si te astept si pe la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere!:) Ai structurat frumos postarea.
    Si...nu mai fii lenesa!:))
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Anda - nu-ti pare cunoscuta structura?:)) e ca la tine, ca nu stiam ce denumire sa dau "ingrijirii speciale"!:) Nu voi mai fi, vad ca tenul meu riposteaza!:(
    Te pupacesc!:*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...