miercuri, 3 august 2011

Liste concurs Farduri.ro

Incep sa nu mai functionez cum trebuie, asa ca postez acum listele si astept pana maine sa vad cine are obiectii si de ce.
Sa fie clar: multe ati dat share, insa aveti profil privat si nu m-ati bagat la prieteni, deci clar nu va iau in considerare share-ul! Nu cred ca am cerut atat de mult. Multe nici macar nu ati pus linkurile complete, nu e vina mea. Unde am vazut share pe perete am punctat, unde nu..nu e greseala mea. Data viitoare va rog sa fiti mai atente, voi fi mult mai stricta cu regulile! Putine fete au respectat postarea intocmai cum am zis eu, dar am trecut cu vedere.
Cele doua nume aparute cu bold sunt din cauza copy-paste-ului!
Am inteles ca au fost unele probleme cu butonul de follow, eu nu gasesc unele fete, dar intr-un caz mi-a arat o fata print-screen si chiar apare la follow [la ea da, la mn nu], am inteles ca sunt erori, de aceea am trecut cu vederea si n-am descalificat pe nimeni de data aceasta.
Acestea fiind zise, lista:


Edit: deoarece nu pot posta comentarii, scriu aici:
Iosif Maria - E ok acum, important e ca a fost postat la data potrivita.
Blueroses - Imi cer scuze, a fost greseala mea, bine ca mi-ai atras atentia!

2 comentarii:

  1. Buna. Puteam sa jur ca te-am adaugat la prieteni. Dar se pare ca nu am facut asta. Ti-am dat add, chiar daca este poate prea tarziu.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    poate nu inteleg eu tabelul, dar am dat share postului pe pagina mea de FB (si like-urile obligatorii) in tabel nu apare si la mine share si stiu ca l-ai vazut, am primit un like azi la el de la tine :)
    Ma rog, daca e sa fie, o sa fie ...
    Acu' pic de somn, asa ca vin sa mai citesc maine pe aici ...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...