duminică, 3 aprilie 2011

Cercei ...A little bit of Green

       Ma amuz teribil cand imi vin in capsor tot felul de denumiri mai mult sau mai putin corecte. :))
       Aceasta e prima pereche de cercei de culoarea bronzului, insa tortitele sunt din alta poveste. Din povestea Cuprului. :))
       La ultima comanda am cumparat si 2 margelute verzi (eu am tot luat cate 2 din mai multe feluri, ca sa-mi dau seama cum sunt si la ce le-as putea folosi) si mi-a placut cum aratau puse langa cadrele de culoarea bronzului, asa ca m-am gandit sa le combin cumva. Apoi, am vazut pe blogul lui Chocolate ca nu sunt singura care crede ca merg bine impreuna. :))
      Din pacate (si sunt suparata pe mine) cred ca mi-a ramas in minte un model de la de pe blog, dar facut de FluBijoux. Ma refer la aceasta postare, seamana modelul meu cu cel facut de FluBijoux, dar jur ca n-am avut intentia sa-l copiez, mi-am dat cand am revazut postarea. Eu ii stiu de ceva vreme bijuteriile lui FluBijoux, o urmaresc si chiar creeaza lucruri mai mult decat minunate. Daca as putea face ceva macar pe jumatate la fel de frumos m-as declara fericita! Acum imi pare rau pentru asemanari, sper sa nu dati cu rosii in mine, totusi cerceii nu sunt la fel.
      Ultimul lantisor l-am pus intentionat putin mai lung decat restul. Desi eu prefer argintul (sau argintiul), imi plac cum arata si asa, "bronzati" :)) Din pacate in poze nu am prea reusit sa le redau culoarea reala.

Lamurire: Lantisoarele sunt la fel de lungi la ambii cercei, va asigur, doar ca nu i-am asezat eu bine cand i-am pozat, de aceea la cel de-al doilea cercel pare mai lung ultimul lantisor (sau mi se pare?!). 



      Voua ce va place mai mult: argintiul sau bronzul? (nu cred ca e corect sa zic argint ca deja ne gandit la un metal mai pretios care trebuie comparat cu un altul si mai pretios) :))
     
      Va pup!

8 comentarii:

  1. aoleu.. de astia m-am indragostit:)) sa stii ca ma bate si pe mine gandul sa-mi fac cercei:)) te rog lasa-mi si mie un link de unde iti cumperi materiale.. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Miuri - Vorbesti serios? Adica mie nu mi se par atat de frumosi, au ceva al lor, dar eu tot pe cei mroz ii am in suflet:)) Insa recunosc, eu niciodata nu mi-am cumparat cercei "bronzati", cum imi place mie sa le zic (doar am primit o preche), insa acestia chiar imi plac:P
    Eu nu prea stiu pe unde sunt materiale, insa daca vei cauta pe http://www.breslo.ro, vei gasi tot ce doresti. Alegi din stanga "Furnituri", apoi acolo sus scrii in casuta ce te intereseaza (ex: cadru) si iti arata toate chestiile de genul acela. Sau poti sa te uiti la tot ce este intr-un magazin, dar cred ca sunt sute sau mii de magazine:)) eu ma tot uit de 2 zile si deja vreau comenzi din vreo 5 locuri:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Uitasem, Chocolate are o postare cu siteuri utile: http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/03/site-uri-materiale-pentru-bijuterii.html
    Sper ca te ajuta. te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  4. da.. mie imi plac super mult astia:) si ceilalti sunt faini da` astia mi-au ajuns la inima.. Evoluezi:D

    mersi mult.. o sa ma apuc si eu dupa ce ma mobilizez si ma informez:D te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos, ma bucur ca au ajuns la inima cuiva!:) Nu le-am pozat tortitele, sa vezi ce bine dau rocatele pe langa bronz! :))
    O sa le comand pe aceeasi culoare, sa nu-i las sa zaca asa.
    N-ai pentru ce, sper sa gasesti chestii interesante. Eu voiam sa comand niste cadre de ceva timp, dar are deja Chocolate cercei cu ele:P Acum ma tot gandesc ce sa mai scot din cos, am mult prea multe si bugetul e redus drastic!:))
    Plus ca pana peste 2 saptamani nu mai iau bani, cred ca iar nu dorm noaptea gandindu-ma ce sa comand.:))

    Mult, mult succes daca te apuci de asta!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. daa.. stiu cum este.. eu sper sa faci ceva banuti ca sa mearga treaba:)

    mersi, deja m-am apucat de cautat:):*

    RăspundețiȘtergere
  7. Merci frumos, si eu sper sa iasa ceva. La inceput ai de investit si in unelte, dar eu n-am vrut sa iau mai scumpe pentru ca oricum nu eram sigura ca voi reusi sa fac ceva. Insa daca voi reusi sa fac niste banuti din asta cu siguranta voi investi in unelte de calitate. Si vreau atatea pietreee si flori de rasina! Tot peste comenzi minime de 20-30 de lei dau si unde am gasit sa-mi placa erau doar 2 culori! :)) gata ca deja aberez:P
    Spor la cautat!:*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...