vineri, 29 aprilie 2011

Comanda Cool Cosmetics

 
   Hello!:)
   Dupa cum am spus, in fiecare luna imi comand cate ceva de la Andrada. Nu fac comenzi mari, dar cate ceva tot imi iau. Platesc toate comenzile in avans si niciodata nu au fost probleme, e o fata foarte serioasa!
   Inainte eram cu ochii pe fondurile de ten (inca mai casc ochii la unele!), dar mai nou mi-am dorit rujuri! Fiecare stie de ce duce lipsa! :))

   Blushul Gosh - Are o culoare foarte frumoasa, un roz superb, nu e nici prea deschis, dar nu e nici inchis, numai bun pentru zi. Arata frumos pe fata, dar ar fi si mai frumos daca as sti eu sa-l aplic!:)) Mereu mi-e frica sa nu pun prea mult si ajung sa pun prea putin.
   Rujul Rimmel nuanta 293 - E un roz mai inchis, parca un roz catre pruna, eu nu ma pricep la culori!:)) Nu am curaj sa-l port singur pe buze, asa ca il presez usor de buze si apoi dau cu luciu peste.
   Farduri Miss Sporty - Desi nu-s foarte pigmentate, sa stiti ca arata destul de bine cu primer si sunt perfecte pentru un machiaj discret de zi. Cel mov arata foarte bine peste o baza de aceeasi culoare (un creion mov de exemplu). Cel roz deschis imi place mult folosit sub spranceana.
   Fardul mono maro - Am uitat de la ce firma e [:">] are o culoare foarte frumoasa si rezista bine cu primer. Andrada l-a impachetat cu multa grija, dar eu am reusit sa-l transform in pulbere, desi l-am pus in bagajul cu haine! Deci..daca nu reusiti sa spargeti ceva, fiti sigure ca eu reusesc!
   Luciu de buze Rimmel Stay Glossy - Il ador! Are un gust si un miros foarte frumos, arata foarte bine pe buze, nu e atat de roz, e mai transparent putin si are sclipici, dar din acela care arata bine. Rezista destul de multisor. Dintre toate e preferatul meu! Are un plus si pentru aplicator - e cu buretel, doar ca e tip spatula; imi place mult. 
   Mi-am dat seama acum ca am uitat sa includ in poza Rujul lichid rezistent la transfer de la Max Factor - nuanta 110 - e un rosu inchis, are particule de sclipici, insa nu imi sta bine cu aceasta culoare. :(


   Pe voi ce va tenteaza de la Andrada? Mie iar imi fac cu ochiul niste fonduri de ten, dar incerc sa ma abtin!:))


   Va pup!:*

6 comentarii:

  1. mie imi spui de fdt?cate mi-am tot luat.si eu comand de la andrada dar in ultima vreme m-am abtinut si m-am axat pe alte produse de pe alte siteuri:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma abtin, pentru ca mi-am redus tare bugetul cu noul hobby!:))
    Dar Doamne, cate imi fac cu ochiul!:)) Eu nu ma mai uit pe alte site-uri, ca nu vreau sa se adune iar dorinte!:)) Ce-mi doresc iau de la ea, in special imi place ca are testere la fdt si astfel vad si eu daca imi prieste sau nu, sa n-arunc banii degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am o obsesie cu fondurile de ten.Mi-am luat o gramada de mostre de la ea,o multime de nuante,probabil imi vor ajunge cativa ani de acum inainte:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu imi gasesc foarte greu ceva la fel de alba ca tenul meu si am fost tare fericita cand am dat de Andrada, asa testez cat vreau fara sa arunc multi bani pe ceva ce nu mi se potriveste. Trebuie sa-mi refac si eu stocul!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu de cativa ani nu mai sunt pasionata sa am multe farduri, probabil s-a vazut ca nici nu am ce posta in materie de cumparaturi cosmetice. Am ce si cat imi trebuie, acum ca detin si paleta 120 chiar nu mai e nevoie sa iau decat consumabilele - fond de ten, pudra, rimel. Mai ales primul, si pe asta il vanez si eu la Andrada. As vrea Mat' Morphose ca nu-mi vine sa dau 58 lei in Real, cel pe terminare a fost 30 lei tot la cineva ce comercializeaza farduri. Sau Dream Matte Mousse in speranta ca seamana, si chiar a pus azi 2 numai ca eu mi-as lua incaltari....ma gandesc ca incaltarile chiar imi trebuie, ori fond de ten mai am vichy si essence si-ar mai putea astepta.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca dupa ce voi avea si eu o paleta mai mare de farduri ma voi potoli, acum n-am chiar nimic de calitate. De fond de ten am nevoie, desi mai nou folosesc fdt pudra, vreau si lichid.
    Imi vine sa-mi smulg niste fire de par ca o sa dea Dream MM pana iau eu banii si nici acum n-apuc sa-l testez!:)) Andrada asta e o ispititoare si jumatate! Da' e buna rau!:P
    Pudra am de la Camelia, am avut noroc la giveaway si m-am ales cu o pudra foarte buna, nu acopera pt. ca e pentru fixarea machiajului, dar imi place mult cum lasa tenul.
    Eu ma gandesc ca-mi tb materiale pt cercei, dar nu prea merge treaba si nici nu stiu ce sa mai fac. Si cu hainele stau foarte prost! Plus ca n-am balerini:(
    O sa incerc sa gasesc un job, poate am mai mult noroc acum.
    Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...