joi, 7 aprilie 2011

Review: Fond de ten Maybelline Pure Foundation Mineral


       
       Buna seara, fetelor! :)
       Desi mi-e cam somn [m-am trezit de mai bine de o ora :))], m-am gandit ca nu e frumos sa las ziua sa treaca fara sa postez ceva.
       Va voi scrie cateva cuvinte despre fondul de ten de la Maybelline  - Pure Foundation Mineral (powder foundation).
       Al meu e micut, e tester si l-am achizitionat de la Andrada, zana mea cea buna. :D
       Am nuanta 02 Rose Ivory. 
      Sa va zic ce mi-a placut la prima vedere: ambalajul! E o cutiuta asa mica si draguta. E tare pitica si de asta e asa scumpica! :)) Da, stiu, astea-s dragalasenii, dar chiar imi place piticimea asta.
       Nu e o nuanta incredibil de deschisa (cel lichid de la Max Factor - Lasting performance nuanta Fair e cel mai alb/deschis incercat pana acum), dar e o nuanta ok, nu da in galbui.
       Se intinde frumos, eu il aplic cu pensula aceasta de la Elf si imi place cum arata la final. Nu incarca tenul, de asta imi era mie frica cand l-am luat - dar la pretul lui iti permiti sa incerci si chiar daca esti dezamagita nu-ti pare atat de rau fata de cum ti-ar parea daca l-ai lua din magazin la un pret (mult) mai mare.
       Are acoperire medie, insa puteti sa aplicati mai mult produs si astfel sa obtineti o acoperire mai mare. Am incercat si eu si mi-a placut mult ca nu a incarcat deloc tenul.
      Nu lasa aspectul acela prafos de care ne ferim, decat pe zonele uscate unde se fixeaza urat. Daca aveti pielea descuamata, nu va recomand sa-l folositi.
      NU va speriati de cutiuta mica - atat de pitica cum o vedeti va ajunge mult si bine! L-am folosit de mai bine de 10 ori pana acum si n-am consumat nici jumatate (am aplicat o cantitate normala pentru o acoperire medie)!
       In concluzie: imi place, il voi recumpara (tot de la Andrada, hi hi) si cred ca va fi foarte potrivit la vara!

       Va pup!

2 comentarii:

  1. :))) <3
    eu folosesc bare minerals....nu ma-as despartii de prod astea niciodata:)
    muuuaaakkkk
    gabri

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am folosit pana acum nimic 100%mineral si nici fdt pudra, insa acesta "mi-a intrat pe sub piele":)) I just love it!
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...