sâmbătă, 30 aprilie 2011

Bratarici

   Am uitat sa pun pozele pe calculator si sa le modific, astfel incat sa le pun in postarea cu cercei, dar le pun separat, ca nu se poate sa nu va arat!:))
   Mai aveam lant argintiu cat pentru 2 bratarici, asa ca m-am pus pe treaba.
   Nuanta lantului argintiu a iesit tare ciudat in poze si n-am avut cum sa le modific sa se vada mai real. Dar va garantez eu ca-s argintii bratarile!
Pret: 7 lei


Pret: 7 lei


Am avut mai demult o bratara pe sarma de memorie, in genul celei facuta de mine mai sus, doar ca erau mai multe randuri cu margele mai mici. Eu am vrut doar 3 si un fluturas care sa atarne mandru. :)
Pret: 6lei
    Va pup!:*

8 comentarii:

  1. Imi plac brataricile sunt tare finute.Ultima imi place in mod special pt ca ador albastrul, dar ma intrebam, se pot face si e snurulet elastic?Am avut ceva asemanator dar s-a rupt si mult imi mai placea.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Laura!:* Se pot face si pe elastic, dar cred ar fi mai greu de prins impreuna;)) Trebuie sa invat si sa vad moduri de prindere, pentru ca separat se pot face foarte usor.
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Choco - M-am gandit si eu la asta, dupa ce am rasucit problema pe toate partile, dar mi-au venit in cap si moduri de a face totul doar cuy elastic. Margelele negre ar sta altfel, dar cred ca ar iesi ceva, ceva!:)) Merci de sfat:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Irynuk - Merci frumos!:* Imi place si mie cum da cu fluturasul acela, dar a doua e preferata mea dintre acestea, pentru ca are "zdranganele"!:))
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...