vineri, 23 august 2013

Colaborare: Vinerea imbulinata 14

Buna fetelor!

Dupa fiecare imbulinare ma gandesc "Oare ce voi face data viitoare?!" si va spun sincer ca e greu sa gasesc modele noi, idei sau manichiuri pentru inspiratie. Aseara am incercat sa realizez un nou model de unghii imbulinate, dar avand in vedere ca una din ele e scurta, nimic nu a fost pe placul meu.. Asa ca am cautat prin pozele vechi - da, am vreo 3 imbulinari pe care le tin doar pentru urgente, cum a fost si acum. :))

Avand in vedere ca nu pot realiza nimic nou care sa arate bine, astazi va prezint un model facut acum mult, mult timp. Este foarte simplu de realizat - mereu imi spuneti ca vi se par destul de complexe modelele, ei bine, iata unul simplu si funny, care nu va ia mai mult de 5 minute. :)

Cu blit

Manichiura mea imbulinata a fost facuta in joaca, pe cand ma bucuram de unghii lungi, nici nu mai stiu de la ce am pornit, cred ca ideea de baza era inimioara din buline, dupa care m-am gandit la LOVE. Mie imi place, cum spuneam, e simplu, rapid si funny.
Observati ca unele buline au vrut sa o rupa la fuga, dar am reusit sa le tin in frau.. :))
Sunt curioasa cum si-au tinut bulinele nazdravane in frau scumpele mele prietene, Alexia si Dee, mergem sa vedem?

Am folosit oja Essence - Prom-berry, un mov inchis, as spune putin neinteresant in lumina naturala, insa mult mai frumos in lumina artificiala/puternica. Pentru buline am folosit oja holografica Moyra 43, absolut superba!

Va place imbulinarea mea simpla? Iau nota de trecere azi sau nu? :)
Va pup, sa aveti o zi minunata!

P.S.: Alta serie de reduceri tentante! :D
Super slim price flash sale! Only 48 hours!
Hot items back season! Only $19.99!
Don’t miss, girls!
Here you go - http://www.romwe.com/manage_activity/Best-Sellers-Flash-Sale/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...