joi, 1 august 2013

Floral summer dress

Buna fetelor!

Voi cum rezistati in fata caniculei? Da, astazi intr-adevar a fost putin mai rece [la unele ore], insa cand e cald eu o iau razna - caut rochite, cat mai multe rochite!
Am intrat pe site-ul DyFashion, de care v-am povestit cu putin timp in urma, si am dat de rochia Flower Power, care mi se pare absolut superba!



Cred ca am avut dintotdeauna o slabiciune pentru rochitele florale, care mi se par extrem de feminine, de dulci si de dragute..
Imi plac in special cele largute in partea de jos, cu volanase sau alte modele care sa-mi indulceasca tinuta. Dar imi plac totodata si cele ce au o linie fina, care se muleaza pe formele corpului, punandu-l in valoare.

Mie mi se pare ca o rochie frumoasa iti indulceste trasaturile si te poate face sa radiezi, nu sunteti de acord? Iar daca rochia e si florala si frumos croita, succesul e garantat, spun eu. E stropul de veselie necesar intr-o zi care nu incepe tocmai pe placul nostru sau stropul de culoare dintr-o zi mohotara. Desigur, nu e nevoie ca toata lumea sa fie setata pe rochii florale, sunt o multime de rochite de vara pentru toate gusturile. 

Fiind atat de pornita pe rochiile florale, am ales o astfel de rochita de pe DyFashion. Am ales una care e dulce si draguta, dar emana o oarecare eleganta in acelasi timp. De cum am vazut-o pe site mi-am spus ca trebuie sa fie a mea.
A fost expediata prompt, iar cateva zile mai tarziu ma bucuram privind-o. Nu v-am prezentat un OOTD cu ea, deoarece nu mi-am dat inca seama daca modelul ma avantajeaza, parca ar sta mai bine pe o fata mai mica de inaltime. Insa materialul imi place mult, iar imprimeul e absolut superb! E croita frumos, fara defecte.


Ce spuneti, va place rochita mea? Va plac rochiile cu imprimeu floral, le purtati?
Va pup si va doresc o zi insorita in continuare! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...