vineri, 14 decembrie 2012

♥ All inclusive Giveaway ♥

Buna, dragele mele!

Astazi voi da startul unui giveaway ce are ca premiu o trusa de machiaj foarte frumoasa, ce contine toate cele necesare pentru a va infrumuseta. Vi se intampla sa nu aveti la indemana produsele necesare cand sunteti pe fuga si sa trebuiasca sa va scotociti portfardul? Cu aceasta trusa veti avea la indemana aproape toate produsele necesare unui machiaj de invidiat.
Mie imi plac tare mult culorile din trusa, dar aceasta e pentru voi, deci sper sa va placa voua si sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare! :)
Sponsorul este FashionUp.ro, multumiri pentru acest concurs frumos! :)

 Premiul este aceasta trusa:


Reguli:
Sa ma urmariti prin GFC in mod public
Sa dati like paginii A piece of Sparkling Beauty
Sa intrati pe siteul FashionUp in aceasta sectiune si sa va alegeti un produs preferat - ce v-ar placea sa purtati de Craciun, de exemplu - si dati Share [postati] linkul produsului pe peretele vostru de facebook - atentie sa fie public, altfel nu il pot vedea! De exemplu, tinuta mea preferata e aceasta.
Sa dati share acestui giveaway pe facebook - as prefera sa fie cu mesajul "All inclusive Giveaway by @A piece of Sparkling Beauty" numele paginii cu tag, dupa ce puneti @ si incepeti sa scrieti numele, ar trebui sa o puteti tagui.

Lasati un  comentariu de forma:
 1. Nume GFC ...
 2. Numele de facebook cu care ati dat like ...
 3. Link share produs ...
 4. Linkul produsului de pe site ...
 5. Link share giveaway ...
   Daca sunteteti cititoare fidele, puteti obtine o sansa in plus - trebuie doar sa-mi lasati linkul catre doua postari distincte [sau numele postarilor, fara link] pe care le-ati comentat in ultima luna [adica 14.11-14.12]. Se exclud postarile ce au legatura cu giveaway-urile.

Nu trebuie sa scrieti decat cifrele si numele/linkurile fara mesajul din fata! Daca aveti intrebari sau nelamuriri, ma puteti contacta cu ajutorul formularului de contact. Va rog sa nu va inscrieti mai mult de o singura data, altfel va descalific.

Durata: 14.12 - 21.12.2012
Imi rezerv 7 zile de la data incheierii concursului pentru a putea verifica inscrierile si pentru a anunta castigatoarea. Premiul va fi expediat direct de catre sponsor. Castigatoarea trebuie sa aiba o adresa din Romania, giveawayul nu este international!

Sper sa va placa giveawayul si sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare! Va pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...